Založ si blog

Nebezpeční migranti ako hrozba pre Slovensko

Na začiatku ich vítali s otvorenou náručou a potom nastal obrat o 180 stupňov. Západné štáty výrazne zostrujú svoju migračnú politiku. To čo u nás tvrdil Róbert Fico už dávno, sa aj naplnilo! To, čo si mali vysoko postavení politickí lídri uvedomiť už na začiatku, sme my vedeli už dávno a to, že migračnú vlnu treba zastaviť vyriešením príčin migrácie v mieste vzniku a nie uvítacou politikou!!! Žiadna “väčšina“ utečencov nie je zo Sýrie, sú to prevažne ekonomickí migranti , ktorí sa sťahujú za “lepším“ životom a medzi ktorými sú aj možní teroristi. Vďaka tomuto počinu je Európa ohrozená nielen bezpečnostne, politicky ale aj ekonomicky. Európa sa zmieta v kríze a chaose a dá sa povedať, že v neriešiteľnej situácii …!

Vývoj utečeneckej krízy sa dal determinovať od samotného začiatku. Bolo viac než jasné, že pozývať milióny ilegálnych migrantov je obrovská chyba a niečo také Európa zvládnuť nedokáže. Nehovoriac o tom, že tu sa jedná o neregulovanú migráciu, ktorá skutočne zvyšuje strach obyvateľstva. Som rada, že Slovensko malo v tomto tvrdý a jednotný postoj od začiatku a tvrdo bojovalo proti kvótam!!! migranti

Vraj drvivú väčšinu migračnej vlny tvoria deti a ženy, no ja vidím drvivú väčšinu bojaschopných mužov, ktorí by mali brániť svoju vlasť a nie sexuálne napádať a okrádať ženy v Kolíne, napríklad. Podľa môjho názoru chce táto väčšina využívať SYSTÉM, no zároveň sa do tohto systému nechce zapájať a rešpektovať ho.  Prichádzajúci migranti nemajú záujem akokoľvek sa integrovať a chápať NAŠE hodnoty. Čo toto môže pre Európu znamenať, snáď netreba nikomu vysvetľovať.

Viacerí novinári sa “obúvali“ do predsedu vlády a spochybňovali jeho vyhlásenia, napádali ho, že robí všetko okolo migrantov necitlivým, nezodpovedným a vášne podnecujúcim spôsobom. No myslím, že väčšina obyvateľov mu dáva za pravdu. Prvoradou úlohou štátu, je chrániť bezpečnosť ľudí, ktorí tu žijú a musí na to použiť všetky prostriedky. Štát má na to právo ale i povinnosť, aby bol pripravený a zabezpečený a potom môžeme pomáhať všetkým naokolo. Prestaňme sa hrať na akúsi „multikultúrnu“ Európu, povedzme otvorene, že to jednoducho „nefunguje“.

Najskôr nás viaceré západné štáty kritizovali za našu odmietavú migračnú politiku a čo teraz robia ONI?! Také Švédsko, ktoré od začiatku otváralo náruč všetkým migrantom zatvára hranice a deportuje 80 tisíc migrantov naspäť a ktovie, časom možno aj viac. Ale do akej krajiny ich chcú vrátiť…? Dánsko odsúhlasilo „šperkový zákon“, ktorý hovorí, že utečenci budú musieť po príchode odovzdať šperky a ďalšie cennosti , a tým si odfinancovať svoj pobyt v Dánsku. A Rakúšania si zas dávajú kvóty na to, koľko môže prejsť denne Rakúskom migrantov. Vyzerá to tak akoby “konečne“ pochopili, že ich uvítacia politika bola kolosálna chyba, ale hlavne, že na začiatku obviňovali Strednú Európu z xenofóbie a nehumánnosti!

Slovensko v tomto prípade už dávno vedelo o čom rozpráva a zachováva si jednotný postoj.

 

 

Najrozumnejšie riešenie stabilnej vlády pre Slovensko

17.03.2016

Názory na konečnú podobu novej vlády boli rôzne. Z „patového“ povolebného rozloženia politických strán sa víťaznej strane Smer –SD podarilo dospieť k možnému riešeniu zostavenia vlády. Strany Smer-SD, SNS, Most-Híd a #Sieť sa už dohodli na programových prioritách novej vlády, postoch na ministerstvách a krížovej kontrole obsadených postov. Na viacerých [...]

Nepríjemné precitnutie zneužitých zdravotných sestier

16.02.2016

Nový rok 2016 začal naozaj búrlivo, ktovie prečo. Najpravdepodobnejšie ale za to môžu parlamentné voľby, ktoré sa neúprosne blížia a s tým je spojený obrovský predvolebný tlak na nás občanov – voličov a snaha vyvolať pocit, že sa všetko rúca a všetci sú nespokojní. Do ulíc vyšli učitelia a sestričky štrajkovať, lebo sa im nepáčil plat alebo skôr [...]

Toto má byť naša budúca vláda?

26.01.2016

Onedlho sú voľby a MY budeme môcť svojim hlasom prispieť k rozhodnutiu, akým smerom sa naša krajina bude uberať. No medzi voličmi sa ešte stále nájdu aj takí, ktorí netušia, koho budú voliť. To, že neexistuje žiadna zmysluplná alternatíva voči vládnemu Smeru na pravom politickom spektre je momentálne viac než známe. Pravicové strany nemajú čo konkrétne [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 17665x
Priemerná čítanosť článkov: 4416x

Autor blogu

Kategórie